Wilt u ons steunen als sponsor?

Sponsoring bij RKVVL/Polaris

RKVVL/Polaris biedt verschillende sponsormogelijkheden. Er zijn een aantal sponsorpakketten samengesteld en hieronder beschreven, maar natuurlijk zijn ook nog andere vormen van sponsoring ook mogelijk. Een gesprek met onze contactpersoon sponsoring kan hierbij helpen om meer informatie te krijgen over alle mogelijkheden.

Hoofdsponsor

-  Kledingsponsor herenselectie (voorkant wedstrijdshirt en achterzijde trainingspakken)

-  Bordreclame langs het hoofdveld

-  Vermelding op de website

-  Vermelding tijdens thuiswedstrijden selectie teams

-  Multimedia reclame op ClubTV, website, ClubApp en social media (Facebook, Twitter en Instagram)

-  Poster met herenselectie in gesponsorde kleding in bestuurskamer, deze wordt ingelijst en uitgereikt aan hoofdsponsor.

-  1 wedstrijdbal per jaar bij wedstrijd naar keuze

-  Lidmaatschap vrienden van RKVVL/Polaris

-  Advertentie in programmaboekjes tijdens evenementen

*** Ster sponsor

-  Volledige kledingsponsor van team naar keuze (uitgezonderd heren selectie)

-  Bordreclame langs hoofdveld op plek naar keuze

-  Vermelding op website

-  Multimedia reclame op ClubTV

-  1 wedstrijdbal par jaar bij wedstrijd naar keuze

-  Lidmaatschap vrienden van RKVVL/Polaris

-  Hele pagina advertentie in programmaboekje jaarlijkse heren- en dameszitting

** Ster sponsor

-  Shirtreclame van team naar keuze (uitgezonderd heren selectie)

-  Bordreclame langs hoofdveld op plek naar keuze

-  Vermelding op website

-  Multimediareclame op ClubTV

-  Lidmaatschap vrienden van RKVVL/Polaris

-  Halve pagina advertentie in programmaboekje jaarlijkse heren- en dameszitting

Bordsponsoring

Bordreclame langs het hoofdveld op een plek naar keuze, vermelding op de website en multimediareclame op ClubTV

Kledingsponsoring

Kleding sponsor van een team naar keuze, in de vorm van wedstrijdkleding, warming-up shirts, trainingspakken of tassen.
Vermelding bij het team op de website en multi-mediareclame op ClubTV.

Sponsoring wedstrijdbal bij wedstrijd 1e elftal

Een wedstrijdbal kan geschonken worden voor een wedstrijd van het 1e elftal, dit zal tijdens de wedstrijd vermeld worden via de geluidsinstallatie. Daarnaast zal dit het hele jaar zichtbaar zijn in de kantine, op de website en via multi-mediareclame op ClubTV

Vrienden van RKVVL/Polaris

Donatie doormiddel van lidmaatschap bij de Vrienden van RKVVL/Polaris. Deze club is het gehele jaar zichtbaar aan de muur in onze kantine.

Wanneer u RKVVL/Polaris wilt ondersteunen door middel van sponsoring kunt u zich wenden tot:

Contactpersoon sponsoring
E Sponsoring@rkvvlpolaris.nl