Afmelden

AFMELDEN
Het afmelden kan via onderstaand afmeldingsformulier. Dit wordt doorgestuurd naar de Leden- en contributieadministratie en het (jeugd)secretariaat.

Afmeldingen via het kantinepersoneel zijn niet geldig!

De procedure:
a) Eerst mondeling afmelden bij je teamleiding.
b) Clubeigendommen compleet inleveren.
c) Onderstaand formulier volledig invullen en verzenden.
d) alleen als deze procedure is opgevolgd dan zal uitschrijving volgen en zal de contributie stop gezet worden.

OVERSCHRIJVEN
LET OP: Het onderstaand afmeldingsformulier dien je niet te gebruiken als je overschrijving naar een andere vereniging aanvraagt.
Klik hier voor meer informatie m.b.t. het overschrijven van of naar RKVVL/Polaris.

Afmeldingsformulier

Zorg ervoor dat je eventuele eigendommen van de club, die in je in bruikleen hebt gekregen, compleet en in goede staat inlevert bij de juiste persoon.
Heb je dit al ingeleverd, vermeld dan bij de volgende vragen de naam van de betreffende persoon en datum waarop je deze spullen hebt ingeleverd.

Vermeld hier de naam van de persoon bij wie jij in bruikleen ontvangen club-eigendom(men) hebt ingeleverd
Vermeld hier de datum waarop je in bruikleen ontvangen club-eigendom(men) hebt ingeleverd bij bovengenoemde persoon.

RKVVL/Polaris wil jou graag op de hoogte blijven houden van nieuws en activiteiten van de club. De keuze is uiteraard geheel aan jou zelf. Je kunt jezelf op elk moment later alsnog aan- of afmelden voor de nieuwsbrief.

* = verplicht