Overschrijven

OVERSCHRIJVINGEN
Spelers die naar een andere vereniging willen overstappen dienen zich uiteraard correct af te melden. Vanzelfsprekend moet er aan de contributieverplichtingen voldaan zijn.
Met ingang van het seizoen 2016-'17 zullen alle overschrijvingen enkel digitaal via Sportlink verlopen.

Wanneer ben ik op tijd & wat is bepalend?
De deadline voor het indienen van een digitale overschrijving door de 'nieuwe vereniging' is 15 juni, 23:59 uur.

Wat moet ik doen om een overschrijvingsverzoek aan te vragen?
1. Meld je bij je nieuwe vereniging aan met je relatiecode.
2. De nieuwe vereniging voert jouw gegevens in in Sportlink als nieuw lid van de vereniging.
3. Je wordt automatisch overgeschreven naar de 'nieuwe vereniging' als je 'oude vereniging' geen bezwaar heeft (bijvoorbeeld vanwege contributie-achterstand).

Kijk voor vragen over overschrijvingen eerst op KNVB Assist (http://www.knvb.nl/assist/wedstrijdzaken/overschrijvingen)
Kom je er niet uit? Blijf dan niet zitten met je vraag, maar mail deze naar: overschrijvingen@knvb.nl of bel de KNVB:

Anny Cox (0343-499699) of Tosca van den Brink (0343-499740).Alléén contractspelers en in geval van internationale overschrijvingen dient er een papieren overschrijving per post of mail naar de KNVB gestuurd te worden.