Balsponsors

Als balsponsor sponsort u de gehele vereniging. Met de sponsorbijdrage schaffen wij een wedstrijdbal aan voor het 1e elftal. Deze wedstrijdbal zal in de toekomst gebruikt worden als trainingsbal, zodat ook andere elftallen binnen de club gebruik kunnen maken van de door u gesponsorde bal. Ook kunnen wij dankzij uw bijdrage een ‘Pupil van de week’ een onvergetelijke middag bezorgen door deze pupil de aftrap van de wedstrijd te laten nemen en proberen de doelman te verschalken.

Uw sponsornaam wordt omgeroepen voor de aftrap, er wordt multi-mediareclame gemaakt via ClubTV en in de kantine zal deze het hele jaar worden vermeld.

15-08-2020

kevin_pas.jpg